PREMIUM

Bij het PREMIUM programma is er naast toegang tot waardevolle domeinoverstijgende kennis, ook focus op zelfontwikkeling en het versterken van teams. Er kunnen casussen ingebracht worden en onze experts duiken de praktijk in met behulp van persoonlijke coaching. Hieronder vind je meer informatie over wat dat betekent.

Wat is je behoefte?

Laat het ons weten
Verdieping waar dit nodig is.
Krijg toegang tot een breed aanbod aan vakinhoudelijke kennis. Met verdieping op onderwerpen zoals LVB en sociaal emotioneel functioneren, gehechtheid en trauma sensitief werken, de-escalerend werken en meer, bevatten deze modules een hoop waardevolle informatie die meteen toegepast kan worden. Je leert in te spelen op de behoeften van jouw complexer wordende cliënt. 

We duiken de praktijk in.
Naast een groot aanbod in domeinoverstijgende theorie, gaan we met dit programma ook de praktijk in. Je ontvangt persoonlijke coaching van onze experts en er is ruimte om casussen in te brengen. Waar loop je tegenaan? Samen kijken we naar verbeterpunten en maken een duidelijk actieplan.
Inzicht in jezelf en je team.
Het gaat niet om hoe groot of klein je team is. In dit programma is er extra focus op zelfontwikkeling en ontwikkeling van het team. We kijken naar jouw rol in het team en werken toe naar een gedeelde visie. We zorgen voor een sterk fundament bij medewerkers en brengen kansen in kaart door middel van een uitgebreid rapport. Voor meer zelfvertrouwen en betere communicatie. Maar bovenal voor meer werkplezier en stabiliteit. 

Dat wil ik