Onze
Corporate
Values
We zijn experts Ons team is divers, maar we hebben één ding gemeen: we zijn experts op ons vakgebied. Ja, we hebben hard gestudeerd voor die kennis van zaken. Maar nog waardevoller dan een fancy papiertje, is onze ervaring. Door de vele kilometers op onze teller, weten we precies wat een team en de doelgroep nodig hebben. We stralen rust en zelfvertrouwen uit, waardoor de mensen die met ons werken voelen dat ze in de beste handen zijn.
We zijn proactief We wachten niet af tot er iets gebeurt, maar nemen het voortouw. Door te anticiperen op de behoeftes van onze doelgroep, verbeteren we de algehele zorgkwaliteit. Maar we zijn ook eager om onszelf te blijven verbeteren. Bij Centrum2020 wordt initiatief namelijk echt beloond. We zien graag dat je plezier hebt in wat je doet, want dan straal je dat ook uit. Heb je ambities? Mooi. Laat maar zien!
We zijn likeable De mensen uit ons team vallen op. We zijn energiek en spontaan. We winnen harten door oprecht contact te leggen. Door onszelf te zijn. Omdat we er dezelfde denkwijze en doelen op na houden, kunnen we het ook erg goed met elkaar vinden. Hierdoor is de vibe op kantoor altijd fijn en is iedereen hier graag te vinden.
We zijn positief Zoals je inmiddels weet, werpen we een frisse blik op zorg en pakken het anders aan. Alleen zo kunnen we een diepgaand verschil maken. De focus ligt daarbij op het positieve. We gaan niet voor ‘minder slecht’. We gaan voor beter. Het beste zelfs. Met ons aanstekelijke enthousiasme empoweren we iedereen om ons heen. Samen brengen we kwaliteit en plezier terug, in teams én in de gehele sector. 
We zijn baanbrekend Als onze ervaring ons iets geleerd heeft, is het dat problematiek zich in de praktijk lang niet altijd in een hokje laat stoppen. Dus doen we dat ook niet. Door onze expertise uit te breiden op meerdere gebieden, werken we domeinoverstijgend en buiten gebaande paden. Ook wat betreft onze opleidingen pakken we het anders aan. Door slim te toetsen, kunnen we strategisch aan de slag met verbetering van teams en processen, maar verliezen daarbij nooit het individu uit het oog.