Opleidingscentrum.
Een sterkere basis begint hier.

Het gaat niet om hoe groot of klein je team is. Ook als individu is er plek voor jou binnen onze programma’s. In ons opleidingscentrum zorgen we voor een sterk fundament bij medewerkers én teams. Zo worden dure crisissituaties voorkomen en gaan we verloop en verzuim tegen. Samen zorgen we meer zelfvertrouwen en betere communicatie. Maar bovenal voor meer werkplezier en stabiliteit.

Ja, dat wil ik!
 • 1632+ Personen gecoached
 • 210+ Opleidingen afgerond
 • 10+ jaar ervaring in de branche

We pakken het
anders aan.

Problematiek laat zich in de praktijk meestal niet in een hokje stoppen. Een veranderende doelgroep vraagt nou eenmaal om een nieuwe aanpak. Om die reden werken we bij Centrum2020 domeinoverstijgend en buiten gebaande paden. En met succes. In het Opleidingscentrum delen de specialisten uit

Samen maken we
impact op de zorg.

Ons aanbod in opleidingen is flexibel: een waardevolle mix van vakinhoud en zelfontwikkeling. Met tools zoals persoonlijke coaching en een helder inzicht in je kwaliteiten zorgen we er samen voor dat je jouw nieuw opgedane kennis meteen kunt gebruiken op de werkvloer. Uiteindelijk willen we allemaal een verschil kunnen maken. Voor je cliënten, maar ook voor jezelf. Voor een fijne werkomgeving waarbij jij stevig in je schoenen staat.

Waar heb je behoefte aan? Laat het ons weten!

Contact opnemen

Kies jouw pad

Boost €450,-/ per medewerker
Op specifieke thema’s verdieping, een complexere doelgroep kunnen bedienen. Domeinoverstijgende kennis kunnen toepassen en hiermee complexer wordende cliënten beter kunnen helpen.
 • Vakinhoudelijke module (verdieping op specifieke thema’s)
PREMIUM €1.250,-/ per medewerker
Op specifieke thema’s verdieping, een complexere doelgroep kunnen bedienen. Extra focus op persoonlijke ontwikkeling en coaching, kans om actuele cases in te brengen. Meer zelfvertrouwen en stabiliteit binnen teams.
 • Vakinhoudelijke module (verdieping op specifieke thema’s)
 • Insights (op persoonlijk niveau en/of teamniveau (afhankelijk van of iemand met of zonder hele team komt) compleet rapport
 • Persoonlijke coaching on the job
ULTIMATE €1.750,-/ per medewerker
Op specifieke thema’s verdieping, een complexere doelgroep kunnen bedienen. Extra focus op persoonlijke ontwikkeling en coaching. Met als garantie minder verzuim en reductie inzet van PNIL.
 • Vakinhoudelijke module (verdieping op specifieke thema’s)
 • Insights (op persoonlijk niveau en/of teamniveau (afhankelijk van of iemand met of zonder hele team komt) compleet rapport
 • Persoonlijke coaching on the job
 • Reductie verzuim en PNIL

Wanneer je met Centrum2020 werkt, kun je rekenen op minder verzuim en besparing op PNIL.

Daar maken we zelfs harde afspraken over. We zeiden toch dat we
het anders durven te doen? Laat het ons vrijblijvend weten als je
benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Neem contact op